Webmaster med projektledererfaring og et bredt it-kendskab.

Jeg har en bred erfaring med programmering og kommunikation. Jeg trives i et job, hvor jeg har fingrene nede i mange forskellige facetter af opgaven – fra webdesign til udvikling – og hvor jeg hjælper både kolleger og kunder. De tekniske og kommunikative udfordringer står mit hjerte nær, men samtidig har jeg også god forståelse for forretningsværdi. Jeg er elsker mit fag og holder mig hele tiden orienteret om de nyeste teknologier og trends.

Som person har jeg et godt humør, er professionel, ambitiøs og nysgerrig af natur. Jeg er forandringsparat og har evnen til at tilpasse mig til nye omstændigheder relativt let.Jeg arbejder målrettet og kan godt lide at udfordre både kunder og kolleger til at finde den rigtige løsning.

Jeg har et godt øje for, hvad en god og velfungerende webløsning er, både grafisk, brugermæssigt og teknisk.

Derudover har jeg en stor interesse for mulighederne for hvordan vi kan forbedre brugeroplevelsen (User Experience) og blive bedre til at involvere vores brugere på de digitale medier.

It-kompetencer

Andre programmer og systemer

Microsoft Office 2013

  • Superbruger i Word, Excel, PowerPoint
  • Kendskab til InfoPath, Publisher og OneNote

E-mail og Internet
Superbruger i Microsoft Outlook
Flittig bruger af Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox og Safari

Privat og fritid

Jeg er 42 år, ikke ryger, gift med Pernille, der er socialpædagog og jeg er far til Emil på 14 år og Mads og Ida på 11 år.
Min fritid bruges på familieliv, venner, løb, fodbold, programmering, grafisk design, madlavning og læsning af fag- og skønlitteratur.